POLÍTICA

Municipals de Perpinyà: els candidats tindran 15 mn per convèncer

S’organitza un bescanvi d’idees el 9 de març al Mégacastillet

Casa de la vila de Perpinyà, febrer 2020 © La Clau
Casa de la vila de Perpinyà, febrer 2020 © La Clau

Per fi arriba la confrontació de projectes per conèixer els punts de vista dels vuit candidats a les eleccions municipals de Perpinyà. "L'Aliança Econòmica" els convoca el 9 de març al Mégacastillet.

Quin és el programa econòmic de candidats a les eleccions municipals de Perpinyà? Per conèixer les respostes a aquesta pregunta, s’organitza una reunió pública el dilluns 9 de març a les 18h al Megacastillet. Aquesta iniciativa escau a la Unió per a Empreses dels Pirineus Orientals (UPE 66), la Federació Nacional de Sindicats de Pagesos (FDSEA) i la Unió per a Artesania - Casa de l’Artesania (UPA). Sota la fórmula "15 minuts per convèncer", els organitzadors conviden a intervenir Louis Aliot, Olivier Amiel, Alexandre Bolo, Caroline Forgues, Romain Grau, Agnès Langevine, Jean-Marc Pujol i Clotilde Ripoull.


Tots els sectors econòmics seran representats

Aquesta sessió de comunicació substituirà un programa de televisió inexistent, tenint en compte la precarietat audiovisual nord-catalana. Les organitzacions que conviden representen els sectors agrícola, artesanal, comercial i industrial de Catalunya del Nord. Federades dins de "L'Aliança Econòmica", "porten així amb una veu única les expectatives de les empreses del territori", destaca un comunicat de data d’aquest 12 d'octubre.

Les inscripcions són obertes aquí.