ECONOMIA

56 hores per crear una empresa turística a Perpinyà

Hackató organitzat pel Programa Miró, del 21 al 24 de febrer

© B. Slives / La Clau
© B. Slives / La Clau

La creació d’un negoci de turisme sostenible, respectuós amb el medi ambient i centrat en la cultura és facilitada per una operació contínua, de 56 hores, del 21 al 24 de febrer a la UIniversitat de Perpinyà.

 

Per acompanyar i anticipar al turisme de demà, el programa Miró de la Universitat de Perpinyà Via Domitia està provocant l'emulació de creadors de negocis del 21 al 24 de febrer. Durant 56 hores, els candidats imaginaran directament solucions per a la desestacionalització del turisme, la reducció del seu impacte ambiental i el turisme cultural. Al final del temps previst es presentaran projectes empresarials viables i adaptats al mercat.


Sessió llarga de creativitat en tres ciutats diferents

Aquest hackató és organitzat amb el suport de la xarxa euroregional d’incubadores. Moment intens de fosforescència d’idees, tindrà lloc simultàniament a Perpinyà, Barcelona i Palma de Mallorca. La final està prevista per al Mobile World Congress (MWC20), el principal congrés mundial de telefonia mòbil, que finalitzarà el 27 de febrer a la Fira de Barcelona.