ESPORT

El jugador Israel Folau, autor de comentaris homòfobs, aterra als Dracs Catalans

Un australià que ha generat un escàndol al seu país

Israel Folau © Nswwaratahs
Israel Folau © Nswwaratahs

Estrella al seu país, l’australià Israel Folau fan un gir en la seva carrera, incorporant-se a la plantila dels Dracs Catalans, a Perpinyà. Així, aquest jugador passa del rugbi XV al rugbi XIII, després d’haver fet observacions discriminatòries envers els homosexuals.

El jugador de rugbi Israel Folau, de nacionalitat australiana, s’acaba d’incorporar als Dragons Catalans a Perpinyà, tot passant al XIII rugbi. Aquesta darrere ha estat foragitat per la seva federació després de fer comentaris homòfobs. Cristià evangèlic de 30 anys d’edat, firma un contracte d’un any a Perpinyà i promet no relliscar, segons un comunicat de premsa dels Dracs. El club, que comença la seva Superlliga contra Huddersfield aquest dissabte, haurà de vigilar el jugador que va provocar un escàndol l’abril del 2019, escrivint al seu compte d’Instagram: "borratxos, homosexuals, adúlters, mentiders, fornicadors, lladres, ateus, ídols, l’infern us espera. Arrepentiu-vos! Només Jesús us pot salvar”.


« Sóc un cristià orgullós»

El comunicat de premsa de Dracs especifica les noves paraules de l’interessat: "Sóc un cristià orgullós, les meves conviccions són personals, mai no he tingut la intenció de fer mal a ningú i ja no faré cap comentari públic sobre aquest tema”.