ECONOMIA

Un accionista suís al Centre Català d’Oncologia de Perpinyà

Avenç per a la cancerologia a Catalunya del Nord

Centre Català d’Oncologia, Perpinyà © CCO-2018
Centre Català d’Oncologia, Perpinyà © CCO-2018

El grup MedEuropa entra al capital del Centre  Català d’Oncologia de Perpinyà. Aquesta participació suïssa ha de permetre millorar encara més la qualitat de l’assistència en aquest lloc situat a tocar de la clínica de Sant Pere.

El Centre Català d'Oncologia de Perpinyà evoluciona en la seva composició financera. Aquest lloc proper de la Clínica de Sant Pere acaba d’incorporar al grup MedEuropa entre els seus accionistes. Aquesta entrada al capital, amb proporció sense divulgar, té com a objectiu enfortir l’equip mèdic actual, per millorar la qualitat de l’atenció prestada en el camp de la radioteràpia en el tractament del càncer. MedEuropa és un grup suís que posseeix accions en estructures similars a les del carrer Pascal-Marie Agasse de Perpinyà, particularment a Alemanya i Romania.


Un lloc mèdic eficient des del 2006

El Centre Català d’Oncologia, reconegut en l’àmbit de l’atenció multidisciplinària contra el càncer, es va dotar el 2006 d’un nou servei, en una superfície de 1.300 m2. Aqueix espai ofereix les darreres innovacions tecnològiques en sistemes de càlcul i subministrament de tractament. Tres màquines de la marca Elekta, fabricades a Suècia, hi fa possibles operacions de radioteràpia i radioquirúrgia.