SOCIETAT

Tiroteig davant de l’escola Victor Duruy del Baix Vernet de Perpinyà

Fets greus, al final d’una persecució

Escola Victor Duruy, Perpinyà, barri del Baix Vernet © CRG
Escola Victor Duruy, Perpinyà, barri del Baix Vernet © CRG

Una persecució entre matons va provocar un esclat d’armes automàtiques a la façana de l’escola Victor Duruy de Perpinyà el divendres 17 de gener.

Uns trets amb arma de foc s’han produït aquest divendres 17 de gener a les proximitats de l'escola Victor Duruy, al barri del Baix vernet de Perpinyà. El tiroteig que ha implicat armes automàtiques ha ocorregut cap a les 12:20. L'esclat de bales no va suposar ferits als nens ni als professors de l'establiment, però, tenint en compte el caràcter violent de l’escena, s’ha implementat una cel·la de càrrega psicològica per donar suport als perfils més sensibles.


Una ràfega de "trets sobrers" a Perrpinyà

Aquest incident greu ha seguit una cursa de persecució de dos cotxes. El conductor del primer vehicle ha pujar per damunt la portalada de l’escola per escapar dels seus perseguidors, dos homes encaputxats i armats, els trets dels quals han deixat rastres a la façana. Aqueixos fets fan evocar "trets sobrers" al candidat a les eleccions municipals Romain Grau, que ha reaccionat en una nota de premsa. El diputat nord-català s’ha desplaçar al lloc dels fets i s’ha compromès a erigir els establiments educatius de Perpinyà en "zones de delinqüència zero" alhora que ha exigit que la tranquil·litat pública sigui objecte d'una "obligació de resultats, en benefici dels nostres fills ”.