ECONOMIA

Amazon anuncia 300 nous llocs de treball a 2 hores de Perpinyà

Obertura del 8è recinte català del gegant americà a Rubí

Jeff Bezos, fundador d'Amazon © Amazon
Jeff Bezos, fundador d'Amazon © Amazon

El gegant de la venda en línia Amazon anuncia per al 2021 un centre logístic amb 300 empleats, a Rubí. Aqueix espai d’emmagatzematge garantirà enviaments ràpids.

Amazon anuncia la contractació de 300 empleats per al seu lloc logístic a Rubí, a dues hores de Perpinyà, el 2021. Aquest espai d’emmagatzematge i distribució de productes, al nord-oest de Barcelona, ​​serà el vuitè establert a Catalunya. Inclourà una superfície de 10.000 m2 i servirà per servir a la comarca del Vallès. Aquest nou centre d’operacions tindrà el mateix principi d’eficiència que el de la zona lliure del port de Barcelona, ​​conegut per la rapidesa dels seus enviaments segons el principi dels paquets “Prime Now”, lliurats en només dues hores. Aquest servei també el proporciona el lloc Amazon a Martorelles, encara més a prop de Perpinyà.


750.000 empleats a tot el món

La companyia nord-americana, campiona de vendes per Internet, va anunciar el 27 de desembre que havia trencat els rècords de vendes per Nadal. El seu rendiment es deu a la venda de desenes de milions de productes segellats en els seus propis colors, en particular els altaveus "Echo". El fundador de la companyia, Jeff Bezos, va dir que el seu imperi dóna feina actualment a 750.000 persones a tot el món.