POLÍTICA

Romain Grau obté una BRI per a Perpinyà a través del ministre de l’Interior

Aquesta brigada de recerca i intervenció funcionarà a la tardor

Romain Grau © Joaquín Fernández
Romain Grau © Joaquín Fernández

La policia judicial de Perpinyà rebrà a la tardor una Brigada de Recerca i Intervenció (BRI), útil per a la vigilància i la lluita contra la delinqüència. El diputat Romain Grau, candidat a les eleccions municipals, va obtenir aquest avanç del ministre de l’Interior, Christophe Castañer.

Després d'una petició de Romain Grau al ministre de l'Interior Christophe Castañer, aquest ha confirmat aquest dissabte 11 de gener la creació d'una Brigada de Recerca i Intervenció (BRI) a Perpinyà. Aquesta unitat operativa combatrà el crim relacionat amb el robatori armat, el segrest i la presa d’ostatges. Amb una missió d’observació servida per tecnologies d’última generació, ajudarà a protegir la ciutat. Tan aviat com es configuri, aquesta tardor, aquest BRI formada per set agents de policia hauria de ser efectiu contra els delinqüents.


El diputat esmenta "l'acció beneficiosa per a Perpinyà"

El diputat Romain Grau, candidat a les eleccions municipals d’aquest mes de març, estima per declaració que aquest “avanç” serà “important per a la protecció dels béns i de les persones, en el marc d’una societat serena”. Subratlla la seva "acció parlamentària beneficiosa a Perpinyà". Aquesta unitat, instal·lada als nous locals de la policia judicial, avinguda de Gran Bretanya, serà inaugurada pel ministre, segons la petició de Grau.