ECONOMIA

Un Award a la innovació per a l’empresa perpinyanenca “BassMe” a Las Vegas

Eco mundial del sistema de transmissió de so de vibracions

© BassMe
© BassMe

BassMe, especialista en el el so immersiu, participa al CES 2020 de Las Vegas. Aquest trampolí mundial és acompanyat per un premi a la innovació.

L’empresa perpinyanenca Bass Me, amb base a Vilanova de raó, és present per segona vegada a la “Consumer Technology Association” (CES 2020) organitzada a Las Vegas del 7 al 10 de gener. En aquesta fira més gran del món dedicada a la innovació tecnològica, presentarà el seu procés de transmissió de so per vibració al cos. Els seus dirigents, al capdavant d'una delegació de deu empleats, rebran un premi a la innovació en aquesta ocasió. Aquesta distinció hauria de significar la consagració per a BassMe durant aquest gran fòrum futurista on es presentaran pantalles de 8K i taxis voladors.


Objectiu: 240 cinemes equipats el 2023

Entre els seus objectius, Bass Me vol instal·lar la seva solució de so immersiu a 240 cinemes cap al 2023. Comercialitzat a un preu de 129 euros, el seu subwoofer personal permet sentir el so d’una manera diferent d’una simple escolta transformant els baixos en ones sonores i vibracions. Aquest sistema, que es du a l'espatlla i es col·loca al pit, interessa als amants de la música, als afeccionats al cinema i als videojocs. BassMe, que actualment dóna feina a 14 persones, va ser fundada el 2018 per Alban Duroy, Raphaël Guichard i Guillaume Lannoy.