POLÍTICA

Alexandre Bolo, candidat divers dreta i antisistema a les municipals de Perpinyà

El candidat concurrent de Louis Aliot denuncia les despeses personals del batlle

Alexandre Bolo, candidat a les eleccions municipals de Perpinyà © FBTP 66
Alexandre Bolo, candidat a les eleccions municipals de Perpinyà © FBTP 66

La transparència serà al programa d’Alexandre Bolo, ex-UMP i ex-RBM, a les eleccions municipals de Perpinyà. Aquest competidor de Louis Aliot, el candidat del Reagrupament nacional sense etiqueta, revelarà part de la seva llista cap al 15 de gener.

A les eleccions municipals de Perpinyà compareixerà l’Alexandre Bolo, ex candidat de llista de Louis Aliot amb el “Reagrupament blau marí” (RBM) el 2014. Aqueix ex-afiliat a la UMP, ex-parlamentari europeu d’Aliot, va anunciar la seva candidatura al març passat. Al març el 2020, el seu programa es referirà especialment a la transparència de les finances municipals en relació alb el batlle Jean-Marc Pujol, que "es passeja en cotxe amb un xòfer a càrrec del contribuent", ha denunciat al canal de televisió Vià Occitanie, aquest diumenge 29 de desembre.


Contre la «classe» et la «casta» política

Alexandre Bolo, de 33 anys, propietari del bar Le Mirabeau, a la Plaça de la República de Perpinyà, pretén apuntar la moralització de la vida política. Considera que els electes "no haurien de formar part d'una classe i encara menys d'una casta" i defensa "l'eliminació dels beneficis vinculats al càrrec". Segons ell, l'actual majoria municipal "gasta quantitats considerables en despeses d'alimentació i esmerces de representació sense que la ciutadania à tingui accés a aquesta informació". Els primers noms de la seva llista seran anunciats cap al 15 de gener.