POLÍTICA

Perpinyà: el Partit d’esquerra denuncia els «taurons de les finances»

Mobilització al carrer per la jubilació als 60 anys

© Parti de Gauche 66
© Parti de Gauche 66

El partit d’esquerres, fundat per Jean-Luc Mélenchon, no fa un descans entre les festes d’aquesta fi d’any. Aquest dijous 27 de desembre, organitza una mobilització al carrer, a Perpinyà, per defensar la jubilació als 60 anys.

La Federació del Partit d’Esquerres de Catalunya del Nord (PG 66), que forma part de la França insubmisa, organitza una acció de carrer entre les fetes d’aquesta fin d’any. En el marc d’una campanya titulada "Contra els taurons de les finances, organitzem-nos per salvar les nostres pensions!", serà present als carrers del centre de Perpinyà, des del Castellet, cap a Voral Vauban, la plaça Aragó i la plaça de la República, aquest divendres 27 de desembre a partir de les 15h.

En una nota de premsa, el PG 66 destaca una "actualitat roent que pretén preservar el sistema de pensions, patrimoni comú del poble (ndlr – francès) des de la creació el 1945 de les quatre branques de la Seguretat Social". L’objectiu d’aquesta iniciativa és informar la població de les “amenaces al sistema solidari de pensions”. El partit de Jean-Luc Mélenchon defensa la jubilació als 60 anys i demana un referèndum sobre aquesta qüestió.