CULTURA

Un escape game prehistòric al museu de Talteüll

L’arqueologia esdevé engrescadora al jaciment del nord de Catalunya del Nord

Escape game 2020 del museu de prehistòria de Talteüll © Museu de prehistòria de Talteüll
Escape game 2020 del museu de prehistòria de Talteüll © Museu de prehistòria de Talteüll

És possible participar al primer "espace game" del museu de la prehistòria de Talteüll l'11 de gener de 2020. Aquesta malaventura assumida es desenvoluparà amb un absolut destret.

La lúdica tendència de "Escape game", que s’escampa a bastament des del 2018 al Catalunya del Nord, arriba al centre prehistòric europeu de Talteüll. El museu de l’habitant més antic del territori s’endinsarà en aquesta pràctica l’11 de gener del 2020. El visitant interessat es veurà “tancat a l’edifici” davant d’un“estrany individu bastant molest, d’aspecte prehistòric, i la guia que és l’única persona que el pot sàller d’allà, i es troba presonera en una vitrina”, segons avisa una nota de premsa.


Uns visitants presoners del museu

Aquesta nova iniciativa, prevista per a les 14 hores, les 16 hores i les 18 hores, hauria de rejovenir la imatge del museu de Talteüll. "Podeu resoldre les endevinalles i sortir del Museu de Prehistòria de Tautavel?", Suggereix l’al·licient de participar en aquesta estrena. Aqueixa experiència reservada a grups de 10 persones, a partir de 10 anys i acompanyats, costa 15 euros.