ESPORT

Campionats del món de multi-boxa a Perpinyà

El tuïnenc Damien Fabregas apunta el cinturó mundial de la boxa francesa

© Carcharias Boxing Team
© Carcharias Boxing Team

Una gran vetllada internacional multi-boxa té lloc aquest dissabte 30 de novembre al Parc des Expositions de Perpinyà, sota els auspicis de la Savate boxe Acadèmia de la capital del Rosselló. Aquesta competició és una etapa del campionat mundial de boxa francesa.

El parc d’exposicions de Perpinyà acull un important esdeveniment de boxa aquest dissabte 30 de novembre. Per primera vegada, aqueix espai rep una nit de multi-boxa, a partir de les 19 hores. Aquesta competició és organitzada per Sarah Tribou, excampiona de boxa francesa, o "sabata", que viu a Torrelles. Amb la logística del seu club, el "Savate Boxing Academy", aquesta esportista de primer nivell convoca la família d'elit de la boxa, per competir en cinc finals del campionat mundial i un cinturó de kick-boxing europeu, anomenat "K1"


Són representats els clubs de Perpinyà i Millars

S’esperen personalitats franceses, sèrbies, japoneses i ucraïneses de la boxa francesa, entre les quals Damien Fabregas, afiliat al club Millas, triple campió de França i campió d’Europa 2018. Marine Vegara, inscrita al mateix club, Sabrina Bouakel i Samuel Dbili , membres del club Carcharias de Perpinyà, així com el serbi Jovan Stevanovic, defensaran els seus colors i la seva disciplina durant aquesta etapa, davant de 2.000 espectadors.