ESPORT

La justícia interroga l’expresident de l’associació USAP

Bernard Llaona hauria desviat 70.000 euros

La justícia interroga l’expresident de l’associació USAP
La justícia interroga l’expresident de l’associació USAP

La justícia sospita que l'expresident de l'associació USAP, Bernard Llaona, s'ha aprofitat de diners mitjançant despeses i missions fictícies, en nom de les activitats amateur del club.

L'expresident de l'associació USAP, Bernard Llaona, ha estat posat en guarda a vista aquest dijous 21 de novembre al matí. Se sospita que l'exdirectiu, de 63 anys d'edat, de "desviament de fons". Llaona, que és interrogat als locals de la Policia Judicial de Perpinyà, podria haver tingut un rol en la prevaricació d'un import de 70.000 euros, segons una investigació que va ser revelada al setembre. L'abús s'hauria organitzat a través de falses compres i missions fictícies, que han estat detectades en factures estranyes, per part del departament "Tracfin" del ministeri d'Acció i Comptes públics.


El sospitós ha deixat els seus càrrecs a l'USAP

 

Bernard Llaona, antic cap de la secció aficionada dels sang i or, és qüestionat per la justícia en el marc d'una enquesta preliminar engegada el 2017 per la fiscalia de Perpinyà. L'home, que ja va ser convocat un primer cop al setembre, ha abandonat els seus càrrecs al si del club.