ECONOMIA

Arriba el Saló del vintage 2019 a Perpinyà

Cita dels objectes produïts entre els anys 1950 i 1980

Telèfon francès dels primers anys 1980 © Vintage collector
Telèfon francès dels primers anys 1980 © Vintage collector

Des dels anys del rock’n’roll fins als anys disco, el Saló del Vintage de Perpinyà convida als nostàlgics a oferir-se l’objecte de la seva infància, comercialitzat entre els anys cinquanta i vuitanta del segle passat.

Els objectes d'estil "vintage" tenen residència a Perpinyà en el marc d'un saló propi. Una trentena d’expositors s’instal·len aquest dissabte 23 i aquest diumenge 24 de novembre a l’església dels Dominicans, amb el suport de l’Agrupació d’Antiquaris i Brocanters del Rosselló, la Cambra de Comerç i Indústria i l’ajuntament. El saló Vintage reuneix les generacions del 1950 al 1980 mitjançant disseny, accessoris, il·luminació, joieria, roba, mobles i objectes decoratius del segle XX.


Queden exclosos els objectes reeditats 

Colors sucrats, aparells kitsch i antigues modes caracteritzen la mercaderia presentada durant aquest esdeveniment, que exclou les còpies i les reedicions, per donar importància als objectes autèntics. Per crear un ambient d’època, els organitzadors anuncien la presència de nombrosos cotxes d’època i prestigi.