CULTURA

Iron Maiden, Kiss i Judas Priest actuaran l’estiu 2020 a Barcelona

Un cartell “hard” a la capita ldel país

© Iron Maiden.com
© Iron Maiden.com

L’estiu del 2020 seraà “hard-rock” i “heavy metal” a Barcelona i rodalia, on s’esperen els grups Judas Priest, KIss i Iron Maiden.

La banda de Iron Maiden és esperada el 25 de juliol del 2020 a l’estadi olímpic Lluís Companys de Barcelona. Aquest grup de heavy metal britànic, anunciada l’11 de juliol a Paris la Défense Arena, donarà a Catalunya l’últim concert de la seva gira europea "Legacy Of The Beast", en què interpreta els seus grans èxits. Les entrades per aquest servei únic a l’estat espanyol seran a la venda a partir d’aquest dimarts 12 de novembre, amb un preu inicial de 65 euros. L’actual gira mundial del grup iniciada el 2018, ha passat per 39 països.


Kiss and Judas Priest al festival Rock Fest

Mentrestant, els fans del hard-rock i heavy metal tenen una cita al festival Rock Fest. Aqueix esdeveniment, celebrat a Santa Coloma de Gramenet, al continu urbà de Barcelona, ​​és programat del 2 al 4 de juliol. Abans del seu darrer dia en què rebrà la banda Kiss, aquesta gran trobada musical anuncia la presència de les formacions Judas Priest, Accept i UFO.