ESPORT

Rècord de 9501 abonats al Girona FC malgrat el descens

El club, fundat el 1930, mai no havia arribat a aquest nombre

© Girona FC
© Girona FC

El Girona Futbal Club, alçat a primera divisió espanyola el 2017, ha retrocecit aquest 2019, tot conservant l’amor de molts aficionats. El club vermell i blanc registra un rècord de 9501 abonats.

El Girona Futbol Club s’ha revelat al gran públic a través del seu ascens a la primera divisió espanyolan, el 2017. Enguany, el club ha tornat a la segona divisió, però el seu públic li expressa una estimació inèdita. En concret, la campanya per a la temporada 2019-2020 ha generat 9.501 abonaments, un rècord històric per al club fundat el 1930. Aquest èxit sentimental cap al Girona Football Club sorprèn els seus dirigents, satisfets en veure que el rendiment de l’equip ha estat motiu per conquerir força gent.


Ganes roents de tornar a primera divisió

Un empat contra el Futbol Club Barcelona al Camp Nou ha donat credibilitat als vermells i blancs, que són seguits per una vintena de vint penyes, amb 3500 socis. El president de la Federació d’aquestes associacions d’aficionats, Cristóbal Sánchez, va resumir l’ambient, el 3 d’octubre a l’Agència Catalana de Notícies (ACN): « Hem tastat el pastís de Primera i volem repetir. L’afició manté la inèrcia positiva i és important no perdre-la ».