SOCIETAT

Els massatges amb xicolata avancen a Catalunya del Nord

Una tècnica apreciada tant per dones com per homes

© Indiamart
© Indiamart

Una empresa ambseu al Palau del vidre se centra en el massatge de xocolata, cada vegada més estès a Europa per proporcionar benestar segons la cultura hindú.

A Catalunya del Nord es va desenvolupant la tendència global del massatge de xocolata, inscrita en les frivolitats dels països occidentals més rics. Aquesta activitat relacionada amb el la relaxació, la cura del cos i de la cara, està representada per "Palau del massatge", una empresa amb seu al Palau del Vidre. Aqueix institut de bellesa es basa en la xocolata, bona per a la salut, el cos i la moral, però també antioxidant i estimulant. Aquesta activitat fundada a la primavera del 2018 al peu del massís de l’Albera incorpora un gest precís que té en compte els “sostras” i els xacres, punts de comunicació amb el cos, segons la filosofia hindú.


Massatges en empress, en sessions de 30 minuts

L’empresa esmentada també practica massatges en empreses, en sessions de trenta minuts, en els seus mateixos locals. Aqueix enfocament nou, àmpliament desenvolupat a Europa, es basa en l’ús de la xocolata i el cacau, originalment apreciats pel públic femení, però ara també pel públic masculí. El cacau té un poder anti-envelliment, ja que conté antioxidants naturals com els polifenols i els tanins, excel·lents per lluitar contra l'envelliment de la pell.