POLÍTICA

Louis Aliot confirma haver trencat els papers amb Marine Le Pen

Una informació coneguda des del 2018 a Perpinyà

Louis Aliot i Marine Le Pen el 2012 © J.P. Quinonero
Louis Aliot i Marine Le Pen el 2012 © J.P. Quinonero

El candidat a les municipals de Perpinyà, Louis Aliot, anuncia el seu canvi d’estat civil en, relació amb Marine Le Pen.

 

Entre les notícies del cor i la política, una informació ha arribat dimecres 11 de setembre des de l’àmbit de l’extrema dreta. Louis Aliot, candidat del Reagrupament Nacional a les eleccions municipals de Perpinyà, ha confirmat al diari l’Opinion la seva separació amb la presidenta del partit, Marine Le Pen. Aliot ha condiderat adequat revelar aquest canvi de situació, deu anys després de la seva unió, de caràcter lliure, amb la filla de Jean-Marie Le Pen. A Perpinyà, aquesta notícia no ho és, perquè la separació de les dues personalitats polítiques era coneguda des de la primavera de 2018. D'aquesta manera, la fórmula "companya de Marine Le Pen" que ha assenyalat regularment Louis Aliot a la premsa, s’ha fet servir marges de la realitat. La Claju ha esperat el mes de maig passat per emprar l’expressió « excompany ».


Fa 6 anys, Marine Le Pen va caure a la piscina de Millars

Louis Aliot, vicepresident del Reagrupament Nacional, assegura que "molt afecte" el lliga a al presidenta i que serà "sempre marinista". Diputat de la 2a circumscripció nord-catalana, continua sent propietari de la casa de la parella adquirida a Millars. L’estiu del 2013, Marine Le Pen s’hi va il·lustrar amb una caiguda a la piscina, que li va provocant una convalescència de diverses setmanes.