POLÍTICA

El ministre Gérald Darmanin passa pel Barcarès

Visita amb motiu de la Universitat d’estiu de la Unió de Demòcrates i Independents (UDI)

El ministre de Comptes públics, Gérald Darmanin © Busi-News
El ministre de Comptes públics, Gérald Darmanin © Busi-News

El partit centrista Unió dels Demòcrates i Independents (UDI) ha optat pel Barcarès per celebrar el seu gran fòrum de reentrada. Es tracta d’una Universitat d'estiu amb participació dels ministres Gerald Darmanin i Marc Fesneau.

Dimecres 4 de setembre ha obert les portes la Universitat d’estiu de la Unió de Demòcrates i Independents (UDI) a la vila del Barcarès. Aqueix esdeveniment inclou una sèrie de reunions, sota el lideratge del seu president, Jean-Christophe Lagarde. La majoria de les discussions d’aquest fòrum se centren en la identitat del partit i les eleccions municipals del 2020. Entre els convidats, el partit centrista acull divendres 6 de setembre el ministre d’Acció i Comptes Públics, Gérald Darmanin, membre de la República al març (LREM). Aquest antic batlle de Tourcoing, al departament del nord, figura entre els ministres de dreta, en aquest cas Els Republicans, que l’han exclòs, ben aclimatat al moviment d'Emmanuel Macron.


També vindrà un ministre del Moviment Demòcrata

El mateix dia, la Universitat de la UDI acull també Marc Fesneau, ministre a prop del primer ministre, encarregat de les relacions amb el Parlament. Aqueix altre representant del govern és el secretari general del Moviment Demòcrata (Modem) de François Bayrou.
Aquestes reunions al Barcarès no inclouen cap evocació precisa de les problemàtiques del Rosselló.