SOCIETAT

Charlotte Nouet, nova mestressa de la seguretat policial a Catalunya del Nord

Una antiga CRS que ocuparà el càrrec com a màxim fins el 2024

Charlotte Nouet, nova mestressa de la seguretat policial a Catalunya del Nord © France Télévisions
Charlotte Nouet, nova mestressa de la seguretat policial a Catalunya del Nord © France Télévisions

Procedent d’Agda, la comissària de policia Charlotte Nouet, de 35 anys, arriba a Perpinyà, al capdavant de la direcció de la seguretat de Catalunya del Nord.

 

 

L’excomissària de policia d’Agde, Charlotte Nouet, al capdavant del districte de policia d’aquesta ciutat del departament de l’Erau des del 2015, ha près aquest dilluns, 2 de setembre la direcció de la seguretat departamental de Catalunya del Nord, a Perpinyà. Ha succeït a la comissària Annabelle Challiés, que ha estat fins ara al capdavant d’aquesta unitat. Nouet, de 35 anys, té un màster en dret. Aquesta esportista, exoficial CRS (Companyia de Seguretat Republicana) al departament de la Seine-et-Marne, a la regió de París, es va graduar com a comissària el 2013, abans de formar-se a l'Escola Nacional de Policia (ENSP), situada a Lió.
Atès que el ministeri de l’Interior no permet mantenir-se en, un càrrec més de 5 anys en un sol lloc, aquesta nova cap dels policies de Catalunya del Nord hi hauria de romandre com a més tard fins al 2024.