Municipals de Perpinyà: nou atac al local de campanya de Grau

Els locals del candidat tornen a ser apuntats per bretolades

Local parlamentari de Romain Grau, Perpinyà, 1 de setembre 2019 / CGV
Local parlamentari de Romain Grau, Perpinyà, 1 de setembre 2019 / CGV

Uns anònims han atacat a cops de martell el local del diputat Romain Grau, a Perpinyà, en les primeres hores d'aqueix diumenge 1er de setembre. S'obre la precampanya de les municipals de 2020

Qui vol desbancar el candidat a les eleccions municipals de Perpinyà, Romain Grau? Aqueix diumenge 1 de setembre envers les 3 de la matinada, els locals parlamentaris del diputat, afiliat a la majoria presidencial, han estat apuntats per  enemics. Aquestes oficines ubicades al carrer del mercat de l'engròs, a la zona del bulevard Clemenceau, han tingut el doble-vidre esquerdat. Uns veïns han donat l'alerta, abans de l'arribada d'agents de la commisaria central de la vila, que han obert una investigació. Anteriorment, el 27 de juliol, els mateix locals van ser el blanc d'un saqueig per part de presumptes blacks bloks escindits d'una manifestació d'Armilles grogues. En total, aquest diumenge, l'aparador han rebut una quinzena de.martellades, fins a quedar esquerdat.


S'impulsa l'entrada en la precampanya de les municipals

Abans dels fets del mes de juliol, ja, la permanència del fill del país va rebre pintades repetides. Aquest cop, l'actuació nocturna s'han produít en les primeres hores del període preelectoral oficial, que s'ha obert aqueix 1.de setembre. A partir d'ara, al marge de les campanyes com a tals, els candidats han de registrar totes les seves despeses ens llurs comptes de campanya. Llur gestió s'examinarà passat les eleccions dels dies 15 i 22 de març de 2020.