ECONOMIA

La clínica Sant Pere de Perpinyà és la 43a de França per la qualitat assistencial

La llista de la revista Le Point examina 1400 establiments

Clínica de Sant Pere, Perpinyà © CSP
Clínica de Sant Pere, Perpinyà © CSP

El rànquing 2019 dels hospitals i clíniques a l’estat francès, publicat per la revista Le Point, situa la clínica Sant Perre de Perpinyà al 43è lloc. Destaca la qualitat dels tractaments contra el càncer, la cirurgia digestiva i vascular, així com la cardiologia.

La classificació dels hospitals i clíniques de l’estat francès, del setmanari Le Point, situa la clínica Sant Pere de Perpinyà a la 43a posició del seu "Honor Roll 2019". Aquesta distinció és important perquè s'han estudiat 1.400 instal·lacions a nivell de servei et de resultats. Aquest posicionament, que es va revelar el 21 d’agost, recompensa els tractaments de l’establiment perpinyanenc envers 10 patologies, en quatre especialitats mèdiques. Es tracta del tractament dels càncers, de cirurgia digestiva, la cirurgia vascular i la cardiologia. La clínica Sant Pere, anteriorment adscrita a l’empresa Médipole Partenaires, va ser comprada el 2017 pel grup Elsan.
El rànquing 2019 del Point, el més complet aconseguit que es du a terme a l’estat francès, ha estat publicat pel 23è any consecutiu. És fruit d’un estudi independent, fet al marge del Ministeri de Sanitat i dels òrgans constituïts, que comparteixen interessos amb els establiments.