Un call center contracta 150 personnes al Centre del Món de Perpinyà

L’empresa britànica Computacenter s’implanta al Rosselló

© Computacenter
© Computacenter

Un centre d’atenció telefònica integrat a la xarxa global de l’empresa computacenter operarà a partir del mes d’octubre al Centre del Món de Perpinyà. Es contractarà 120 persones.

Després d’un anunci previ a finals de juliol, l’empresa britànica Computacenter confirma la seva instal·lació als locals del Centre del Món de Perpinyà. L’espai contigu a l’estació de TGV rebrà 150 llocs de treball per al 2021 al servei d’aquest especialista anglès de l’assosserament informàtica per a empreses i administracions. Posarà en marxa un call center, centre de trucades dirigit als propietaris de xarxes d’ordinadors amb demanda de manteniment i reparacions remotes, en forma de hot lines. Els empleats rebran un salari de 1540 euros mensuals.


Computacenter té una plantilla de 600 persones a Barcelona

Aqueix espai de feina no s’incorporarà en cap economia productiva, però si que generarà una onada de contractacions saludables per al territori. Informacenter hi operarà a partir del mes d'octubre, després de les primeres contractacions al setembre. Els 150 assalariats de Catalunya del Nord seran entre els 15.000 empleats d’aquesta empresa, que compta amb 48 plantes a Europa i els Estats Units, la Xina i Mèxic. A Barcelona, ​​Computacenter dóna feina a 600 persones i ofereix cursos d'idiomes gratuïts als seus empleats.