ECONOMIA, TECNOLOGIES

Prova de realitat virtual al FlixBus Lió-Perpinyà-Barcelona, únic a Europa

La companyia de transports alemanya complementa la seva oferta

© FlixBus
© FlixBus

Una prova de difusió de continguts d'entreteniment, única a Europa, s’està duent a temre en la línia FlixBus que enllaça Lió amb Barcelona, passant per Perpinyà.

La companyia d'autobusos FlixBus innova a la seva línia Lió-Perpinyà-Barcelona. Els seus passatgers ara gaudeixen de continguts lúdics en realitat virtual, gràcies a la tecnologia dels objectes connectats. L'operador alemany realitza una prova única a Europa, inspirada en la seva oferta disponible als Estats Units. Aquesta immersió digital, única a Europa, es basa en una selecció de 50 vídeojocs, experiències de viatges i seqüències de pel·lícules desenvolupades per Inflight VR, soci d'aquesta innovadora iniciativa.


19 línies de llarga distància a Europa

Actualment, FlixBus connecta 75 ciutats europees a 19 línies de llarga distància, incloent la capital del Rosselló. Aquesta empresa creada el 2011 a Munic opera a França, Itàlia, Espanya, Portugal, Alemanya, Suïssa, Bèlgica, Hongria, Eslovènia i Romania, és a dir nou territoris estatals. En l’eix que engloba Catalunya del Nord, la seva oferta es completa aqueix estiu a través de les línies París-Tarragona, París-Múrcia i Mainz-Barcelona.