CULTURA

Charlélie Couture actuarà a Ribesaltes el 26 de setembre

Les actuacions de l’artista polifacètic escassegen a Catalunya del Nord

Charlélie Couture © Universal Music France
Charlélie Couture © Universal Music France

Amb el seu nou àlbum "Même pas sommeil" a la butxaca, l'artista de Mosel·la Charlélie Couture donarà un concert al Dômes de Rivesaltes el 26 de setembre.

La cantant Charlélie Couture forma part de la programació de tardor de la ciutat de Rivesaltes. L’artista nascuda a Nancy oferirà un concert el dijous 26 de setembre a Salle des Domes a les 20:30 hores, per un preu de 29 a 33 euros. Charlelie Couture, a la veu, el piano elèctric i la guitarra dobro, estarà acompanyat pel guitarrista Larim Attoumane, el violinista i tocaire de banjo Pierre Sangra, així com Mathieu Denis al baix i contrabaix i Martin Mayer a la bateria. Aquesta formació de tipus rock acompanyarà el polifacètic creador, pintor i artista visual, fotògraf i compositor, inscrit des de 1978 en el panorama de la cançó francesa. Aquest inclassificable entre els artistes francesos està duent a terme la gira promocional del seu 23è àlbum, publicat el passat mes de gener i titulat "Même pas sommeil".


Un concert i una exposició a Perpinyà, el 2008 i el 2012

Als 63 anys, aquest representant de la cançó de rock literari viu a França després de 15 anys passats a Nova York. L'autor de la cançó "Comme un avion sans ailes", publicat el 1981, és ignorat per la televisió i les Victoires de la musique, que marquen el gust oficial, tot omple les sales en cadascuna de les seves gires. L’artista, escàs a Catalunya del Nord, va actuar l'abril de 2012 al Mediador de Perpinyà. El centre d 'art contemporani Acentmètresducentredumonde va exposar les seves obres el 2008.