ECONOMIA, ESPORT

L’USAP firma un conveni amb Adidas fins el 2022

Es firma un acord en el marc de la remuntada del club

L’USAP forma un conveni amb Adidas fins el 2022
L’USAP forma un conveni amb Adidas fins el 2022

A partir de la propera temporada, els jugadors de l’USAP evolucionaran a les sabates i roba d’Adidas. Es signa una associació amb el fabricant alemany d’equips, que celebra el seu 70 aniversari.

Per la temporada de Pro-D2 2019-2020 i les ulteriors, l'USAP té gaudirà d’unb conveni amb el proveïdor Adidas. El club ha formalitzat l'acord dimecres 3 de juliol, per a les pròximes tres temporades. En aquesta ocasió, el president Francois Rivière va declarar "per la seva excepcional reputació en el món de l'esport, Adidas és un avantatge addicional per al desenvolupament del nostre club i l'èxit del pla USAP 2023". Aquesta estratègia de terminis propers, que es va comunicar al mes d’abril, apunta la reconquesta cap al Top 14 i el seu enfortiment, a través de la inversió de 25 milions d'euros. Modernitzar l'estadi de Aimé Giral i obrir un centre de formació al barri del Molí de vent de Perpinyà són, els grands projectes d’aqueix ambiciós pla de treball, que pretén recuperar la presència, de manera duradora, entre l'elit del rugbi a XV francès i europeu.


L'entrada en el joc d'Adidas es va donar a conèixer

L'entrada en joc d'Adidas es va donar a conèixer en una festa de tipus « garden party », al Jardí de les plantes de Sant Cebrià de Rosselló, amb la presència dels socis de l’USAP i tots els jugadors. D'altra banda, la marca de les famoses tres ratlles, fundada el 1949, ha empès una campanya de seducció per atraure 30 clubs de futbol d'aficionats francesos. Ofereix les samarretes, els xorts i els mitjons als equips que el sol·liciten.