ECONOMIA

Patrick Sébastien i Jenifer al Teatre de L’Estany de Sant Esteve

Una temporada més popular que el Teatre de l’Arxipèlag

Jenifer © Universal Music France
Jenifer © Universal Music France

El Théâtre de l'Etang, a Sannt Esteve del monestir ofereix una programació popular per a la temporada 2019-2010. S'hi esperen El llac dens cignes, Michel Fugain i Patrick Sébastien.

El Teatre de l’Estany (TDA) de la comuna de Sant Esteve del monestir va presentar la seva programació 2019-2020, divendres 7 de juny. Aquesta escena, amb menys esperit de sabiduria que el Teatre de l’arxipèlag de Perpinyà, s’inpira amb força la cultura de televisió, tot rebent també artistes del territori. A la reentrada, acollirà el festival Sem le Blues, del 26 al 28 de setembre, amb les formacions Electric Blues Duo, The Deluxe Presidents, Fry de Blues, Sweet Marta amb The Blues Shakers, Dobrothers Blues, L’Alliance parfaite i Arnaud Fradin & his Roots Combo.El llac dels cignes, per la companyia François Mauduit, el 5 d'octubre, el concert amb vermut "Stéphanie Lignon canta Barbara", el 16 de novembre i l'obra "I si això fos el paradís?", de la companyia Les Cas Talents, el 23 de novembre, formen part del programa.


Les estrelles de la TV es retroben a Riberal

Entre les referències més famoses, exclusivament franceses, el Théâtre de l’Etang ofereix tres nits d’espectacle popular. La cantant Jenifer, revelada per la Star Academy de TF1, actuarà el 30 de novembre a l'escenari de Riberal. La seguirà el cantant i comediant Patrick Sébastien, amb el seu espectacle "Abans d'oblidar", el 17 de gener. Michel Fugain, que actualment proposa l'espectacle "La causerie musicale", hi serà acollit el 14 de març.