ESPORT

(Re)abonaments a l’USAP a partir del 17 de juny

El club canvia la gespa, la il·luminació, les pantalles i el sistema de so

Estadi Aimé Giral, Perpinyà © USAP
Estadi Aimé Giral, Perpinyà © USAP

Les subscripcions per a la temporada 2019-2010 a USAP són obertes del 17 de juny al 12 de juliol, amb avantatges addicionals. El club aprofita l’estiu per renovar la gespa del Stade Aimé Giral i equipar la seva il·luminació en LED.

La campanya per fer-se soci de la USAP per a la temporada 2019-2020 començarà dilluns 17 de juny. El club promou el lema "Superar-nos plegats" per acompanyar aqueix important període, malgrat el descens a la Pro D2. El seu staff destaca que els seguidors són un "element essencial" en l'encert del seu projecte, que consisteix a restaurar la imatge i els resultats. Ressalta "Encara us necessitarem, per fer front a aquest retorn a la Pro D2" i convida el públic a fer-se soci a l'Espai Cazes de l’Estadi Aimé Giral, entre dilluns 17 de juny i divendres 12 de juliol, de 9h a 12h i de 14h a 18h. Una oferta de 15 partits pel preu de 10, un pagament fins a 8 vegades sense comissions i una nit exclusiva amb els jugadors formen part del paquet, també disponible a Internet. Les targetes s’hauran de retirar a partir del 8 de juliol de 2019 a l’Estadi, mentre que els subscriptors d’una penya l’hauran de contactar. L'aura del principal club de rugbi a XV nord-català és intacta.


Gespa i il·luminació totalment renovada aquest estiu

Per a la propera temporada, l’USAP vol fidelitzar l'equip campió francès de PRO D2 i enfortir-se amb una selecció de jugadors confirmats. El club vol construir un equip ambiciós, amb "esperit de lluita, generositat i solidaritat". Pel que fa a  la infraestructura, l’Estadi Aimé Giral de Perpinyà iniciarà la seva modernització, segons el gran pla de reconquesta comunicat al mes d'abril pel president del club, François Rivière. Entre les primeres accions destaquen la millora de la comoditat de l’espectador al Stade Aimé Giral i, aqueix estiu, la renovació de la gespa i la il·luminació, totalment equipada amb LEDs. Abans de finalitzar l'any, es canviaran les pantalles gegants i el sistema de so.