ECONOMIA

Sotranasa contracta 150 persones aquest 2019 gràcies a Orange

L’especialista de les xarxes està en ple desenvolupament

Sotranasa annonce 150 recrutements en 2019
Sotranasa annonce 150 recrutements en 2019

L’especialista en la col·locació de xarxes de fibra òptica Sotranasa està creixent, gràcies a l’augment de les obres de construcció a Catalunya del Nord i al Llenguadoc. Enguany, completa els seus equips mitjançant la contractació de 150 empleats.

L'empresa perpinyanenca Sotranasa està experimentant un creixement important, vinculat a la multiplicació dels projectes. L’especialista en xarxes d’obres públiques d’obres públiques ha d’ampliar el seu personal de tècnics i agents de telecomunicacions assignats a les seves oficines de disseny. En total, es contracten 150 empleats aquest any, 78 dels quals ja han signat els seus contractes. Sotranasa, fundada per la família Navarro, s'ha posicionat en l’àmbit de la instal·lació de fibra òptica a Catalunya del Nord, on els seus colors són habituals. L’empresa també ha obert mercats al Languedoc, especialment als departaments de l'Auda i de l'Erau. La seva col·laboració estable amb l'operador Orange assegura comandes freqüents.


Trasllat al Centre del Món de Perpinyà

Actualment, Sotranasa té 425 empleats, després de contractar més de 200 persones durant el període 2016-2019. La companyia fins i tot ha fundat el seu propi centre de formació per acompanyar el seu personal. Hauria d’assolir una facturació de 72 milions d’euros aquest any, enfront de 60 l’any passat. Comprada el desembre de 2018 pel gegant Solutions 30, Sotranasa s'ha instal·lat en un nou espai de 2.000 m² al Centre del Món, al costat de l'estació de TGV de Perpinyà. La inauguració d'aqueixos nous locals va tenir lloc el 10 de maig.