ECONOMIA

Un Hard Rock Hotel de 504 cambres obrirà a Barcelona el 2022

200 milions d’euros pour aqueix establiment de luxe

© Hard Rock Hotel
© Hard Rock Hotel

Un establiment de luxe amb vistes a la mar s’està preparant per al 2022 a Sant Adrià del Besòs, al nord de Barcelona. Aqueix Hard Rock Hotel tindrà 504 habitacions.

Un hotel de luxe amb 504 habitacions s’estrenarà el 2022 a Sant Adrià del Besòs, a la costa nord de la ciutat de Barcelona. Aquest establiment és el resultat d’una associació financera entre el grup Hard Rock International, propietari dels famosos cafès Hard Rock i el fons de finançament ASG. La unió d’aquestes companyies en aquesta futura realització s’ha revelat el 15 de maig. Aqueix espai, amb un pressupost de 200 milions d’euros per a la construcció, serà semblant a un altre, fruit d’un partnerariat idèntic, previst al barri d’Atocha, proper de l’estació d’alta velocitat de Madrid. L’hotel de Barcelona estarà situat a la zona de platges del Fòrum i del port esportiu de Sant Adrià.


650 treballs directes per executar la màquina

Aqueix Hard Rock Hotel Barcelona disposarà de balcons privats amb vista a lal mar, en un total de 30.000 m2. Els serveis anunciats inclouran una gran piscina al terrat, dos restaurants i diverses terrasses. Després dels estudis preliminars iniciats el 2017, el ritme sud-català permetra engegar les obres a partir de finals d'any i envistar l’obertura per al 2022. El funcionament d'aquest lloc serà precedit per la contractació de 650 llocs de treball directes. ASG i Hard Rock també estan preparant un hotel Hampton by Hilton a l'Hospitalet de Llobregat, al sud de la capital.