ECONOMIA

Un McDonald’s obre les portes l’Escala

La cadena de menjar ràpid inaugura un nou establiment a la Costa Brava

© Michel Dautin
© Michel Dautin

Després de Burger King, que va arribar el desembre del 2018, s’obre  una franquícia McDonald's a L'Escala, a la Costa Brava.

Un establiment de McDonald's acaba d’obrir les portes l'entrada sud de la ciutat de l'Escala, a la comarca del Baix-Empordà. Aquest nou lloc de menjar ràpid dóna feina a 20 persones al moment del seu llançament, abans de la previsió de 20 reforços per a la temporada d'estiu. Després d'haver estat format durant 3 o 4 setmanes en una instal·lació de Girona, el personal hi ha d’aplicar una flexibilitat horària adaptada a les necessitats de la clientela. Entre les seves característiques, aquesta nova adreça ofereix un servei nocturn els caps de setmana.


2a cadena de menjar ràpid en pocs mesos a la ciutat

Aquest nou McDonald's, situat a la zona industrial dels Recs, a L'Escala, arriba després de la instal·lació d'un restaurant Burger King, llançat el 7 de desembre, també a l'Escala, al sector de la carretera de Figueres. . Aquest restaurant es va construir sobre els antics jardins comercials coneguts com "hortes de Santa Eugènia".