ECONOMIA

El setmanari nord-català «Parjal» té 100 anys

La publicació d’anuncis empresarials legals va ser fundat el 1919

© Parjal
© Parjal

El Parjal, setmanal d’informacions legals, econòmiques i judicials, va ser fundat el 1919 a Perpinyà. Aquesta publicació imprescindible compleix 100 anys en total discreció.

Al marge de les publicacions per al públic majoritari, amb una constància exemplar, la publicació "Parjal" és una referència essencial dels emprenedors de Catalunya del Nord. Aquest setmanari d’anuncis legals, fundat en sortir de la primera guerra mundial, el 1919, està especialitzat en el sector dels anuncis legals i de la informació adreçada als actors econòmics. Aquest mitjà per a emprenedors, editat el dissabte, és ineludible en el context d'una creació empresarial de qualsevol mida, amb seu social a les comarques del nord. També és indispensable per a les liquidacions d'empreses passar per les oficines del carrer de Sant Amant, al districte Estació-Catalunya de Perpinyà, és un clàssic de l’àmbit liberal.
El Parjal, publicat per l’empresa Morère Py & Comet, és disponible en format de paper i a Internet. El seu acrònim resumeix el seu nom original « Les Petites Annonces Roussillonnaises et Journal d’Annonces Légales réunis ».