ECONOMIA

Fira de Barcelona organitza la 1a Smart City Expo Atlanta

L’organitzador català exporta als EUA un concepte únic al món

Smart City Expo, Barcelona © Fira de Barcelona
Smart City Expo, Barcelona © Fira de Barcelona

La Fira de Barcelona és un lloc, però també organitzador d'exposicions al món. La seva "Smart City Expo" s’exporta enguany a Atlanta.

El saló Smart City Expo, que tindrà lloc del 19 al 21 de novembre a Barcelona, ​​és l'epicentre de les solucions digitals globals. Aquest concepte serà exportat als Estats Units aquest any per primera vegada. Atlanta el rebrà l'11 al 13 de setembre, en col·laboració amb l'aglomeració local i la cambra de comerç. Es preveu una llista de 50 expositors, 200 ponents i 2.500 representants de governs i grans empreses. Barcelona ja va exportar la seva Smart City Expo al Brasil al mes de març, ho farà a Argentina del 22 al 25 d'abril i a Mèxic del 2 al 4 de juliol. Al mes d’octubre se celebrarà la seva versió asiàtica a Kyoto, al Japó. A partir d'ara, els congressos s'exporten, amb la condició d'induir una ressonància global. Fira de Barcelona es posiciona en aquest nou terreny econòmic.


Fira de Barcelona vol exportar el seu saber fer al Japó

Com a la capital catalana, la versió nord-americana de la Smart City convida experts internacionals de l’equitat social i econòmica, de la mobilitat autònoma, compartida i elèctrica i del material físic i digital necessaris per transformar les viles en ciutats intel·ligents. Fira de Barcelona vol donar suport a Atlanta en el seu projecte per convertir-se en la referència del tema als Estats Units. Segons la filosofia d’aquest concepte, les metròpolis del segle XXI volen ser més inclusives i centrades en el seu potencial humà.