ECONOMIA

Les estacions d’esquí de Cerdanya Sud tancaran el 22 d’abril

El retorn de la neu aquesta primavera coincideix amb Setmana Santa

Les estacions d’esquí de Cerdanya Sud aprofiten de ple el final de temporada
Les estacions d’esquí de Cerdanya Sud aprofiten de ple el final de temporada

La darrera nevada permet a les estacions d’esquí de Cerdanya Sud i Andorra gaudir de la ganga turística. Els espais esquiables continuen obert fins al 22 d'abril.

Les precipitacions de dissabte 6 d'abril, que van generar fins a 40 cm de neu addicional, són un avantatge per a les estacions d'esports d'hivern de Cerdanya, entre les que havien quedat obertes. Aquesta situació beneficia a Vallter, que reobrirà aquest dissabte 13 d'abril i té previst aprofitar Setmana Santa, una període de vacances tradicional a Catalunya del Sud i a Espanya. Aquesta estació romandrà accessible fins el dilluns 22 d'abril. L’estació de La Molina, on s’observa fins a 60 cm de gruix suplementari, també ha estat restat oberta i serà en servei durant tota la setmana de Pasqua.


Les estacions andorrans també queden obertes

El retorn de les condicions hivernals a la primavera també és un avantatge per a la zona d'esquí de Vallnord, que reuneix les estacions de Pal Arinsal, Vallnord i Ordino Arcalís. Aquest gran espai, que continua obert, fins i tot estarà obert de manera gratuïta el dilluns 22 d’abril, per acomiadar-se de la temporada.