ECONOMIA

Les empreses digitals VMware i Sfam creen 600 llocs de treball a Barcelona

La instal·lació de les seus de les dues empreses es finalitzarà el 2020

Les torres Mapfre de Barcelona © Emili Farnés
Les torres Mapfre de Barcelona © Emili Farnés

Dues empreses de tecnologia, VMware i Sfam, anuncien la seva instal·lació a Barcelona. Crearan 600 llocs de treball el 2020.

La ciutat de Barcelona es prepara per rebre les seus de dues multinacionals del sector de la comunicació. Aquestes empreses crearan 600 nous llocs de treball a la capital en un termini d'un any. La primera, VMware, invertirà 100 milions de dòlars a Barcelona en un període de cinc anys, per desenvolupar el seu centre de vendes digitals adreçat a la regió del món anomenada "EMEA", que agrupa Europa, l’Orient Mitjà i Àfrica. 250 llocs de treball estan vinculats a aquesta empresa californiana, que es dedica a la producció de programaris de virtualització professional. La ubicació escollida és el districte tecnològic "22 @".


Arriba el segon accionista de la FNAC

La segona oportuinitat per la ciutat modelada per Puig i Cadafalch és la companyia francesa Sfam, segon accionista de la FNAC. Aquesta empresa està especialitzada en les assegurances de telefonia mòbil. Fixarà a Barcelona ​​la seva primera unitat fora de França, per cobrir tot el territori espanyol. Ocuparà per això la famosa torre Mapfre, situada al port. Sfam aposta per assolir 600.000 clients a Espanya a través d’aquesta instal·lació, que inclou un centre de trucades. Es preveuen 350 llocs de treball arran d’aquesta arribada, que en podria precedir d’altres. Les empreses japoneses Rakuten i NTT són especialment interessades.