ECONOMIA

La cadena hotelera catalana Hostel One obre un establiment a Roma

Una empresa creada el 2004 per un empresari gironí

© Hostels One
© Hostels One

Després de Londres i Budapest, Hostel One arriba a Roma. Aquesta empresa fundada per Antoni Subías, emprenedor gironí, es prepara per instal·lar-se al continent americà el 2022.

La cadena catalana d’hostals Hostel One va inaugurar a primers del mes d’abril a Roma el seu primer establiment a Itàlia. En total, aquesta empresa ja disposa d’un total 15 hostals repartits per diferents ciutats europees, com són Londres, Praga, Budapest, Sevilla, Barcelona i Madrid. L’establiment obert a Roma, al ple centre de la ciutat, té 115 llits i porta el nom d’Hostel One Trastevere. Al segon semestre d’aquesta any, la cadena hauria d’obrir un nou establiment, aquesta vegada a Berlín. El seu blanc són les principals ciutats turístiques del nostre continent.


Rehabilitant hotels que ja existien

Entre les seves estratègies de desenvolupament, Hostel One, propietat de l’empresari Antoni Subías, fill de Girona, preveu afirmar la seva presència en altres capitals europees. Entre altres destinacions, pensa arribar al continent americà el 2022. L’empresa sol comprar hotels que ja existeixen i reformar-los, a través d’una inversió modesta, de 300.000 et 500.000 euros, llevats dels seus tres establiments oberts a Barcelona, on ha invertit entre 2 i 3 milions d’euros a cada un.