SOCIETAT

El ceretà Rémy Solé és Leona Winter per a The Voice a TF1

La drag queen de 23 anys va descobrir l’àmbit gay à Sitges

Rémy Solé, Leona Winter © The Voice / TF1
Rémy Solé, Leona Winter © The Voice / TF1

Rémy Solé, també conegut com a Leona Winter, és la revelació de la temporada 8 de The Voice, a TF1. Als 23 anys, aquest(a) veí(ina) de Ceret és la  primera drag queen acollida pel programa.

La vuitena temporada del programa de televisió The Voice, a TF1, té el seu candidat destacat. Aquest postulant és Leona Winter, un transformista de Ceret, autor d’una actuació que va sorprendre el públic i els jurats, dissabte 6 d’abril. Aqueix artista nascut amb la identitat de Rémy Solé va descobrir els escenaris al Taller de les Arts i de l’espectacle de la capital de Vallespir, quan tenia 8 anys. Drag queen de talent, es va presentar al plató de The Voice en tutú fucsia rosa, amb jaqueta de lluentons i talons alts. Aquesta vestimenta va servir la seva interpretació de cançó humorística "Luxor J'adore" del francès Philippe Katherine. Els jurats del programa van apreciar molt aquesta aparició teatral.


Ceret, Sitges, Xile i París

Gràcies al canal líder a França i als nombrosos relleus a través de les xarxes socials, Leona Winter gaudeix de popularitat. Aquest jove de 23 anys, amb veu particular, és la primera drag-queen presentada a The Voice. Va iniciar la seva carrera fent forat a Catalunya del Sud el 2013, on va crear un cabaret a Sitges, ciutat de referència homosexual de tot el món. El 2018, Rémy-Leona va ser proclamat(da) guanyador del programa de real TV "The switch drag race", transmès a Xile. La seva reputació incipient sembla haver de superar la de Laura Coll. Aquesta altra celebritat televisiva, filla de Ceret, de 31 anys d’edat, es va revelar el 2012 actuant en la sèrie "Teen Girls", emesa al canal NRJ12.