ECONOMIA

El competidor de Brico Dépôt aterra a Pollestres

El pol comercial “Carpe diem” s’està bastine en 25 hectàrees

Brico Cash © Les Mousquetaires
Brico Cash © Les Mousquetaires

El centre comercial Carpe Diem, a Pollestres, obrirà les primeres botigues aquesta tardor. Aquest nou restaurant, al sud de Perpinyà, dissenyat com a "Frun shopping", rebrà notablement les marques Château d'Ax, Maison Paré i Brico Cash.

Aquesta tardor un nou centre comercial s’obrirà a 2 km de la zona de Porta d’Espanya, que inclou l'hipermercat Auchan de Perpinyà. Aquest pol en construcció des del maig del 2018 arran de la carretera departamental 900, Pollestres, es diu "Carpe diem". Aquesta àrea, que reforçarà el rècord de supermercats nord-català, compta amb un pressupost de 25 milions d’euros. Serà el sisè espai comercial ordenat per l'empresa De Vlier, fundada a la zona de Lille. Aquest parc comercial de 23.000 m² de superfície substituirà les 25 hectàrees d’antigues terres de conreu. Amb marca dipositada "FRUN®Shopping", inclourà 22 naus de venda i 830 places, tot generant 400 contractacions. Aqueix espai promet un entorn agradable amb boscos i zones verdes, per fomentar ganes de passejar-s’hi.


Alimentació, decoració i mobiliari

Entre les botigues presents a la zona Carpe Diem hi haurà els sofàs i salons Château d'Ax, la Maison Paré, especialitzada en embotits catalans i una nova fleca de Marie Blachère. S’hi espera també la primera botiga Brico Cash a Catalunya del Nord. Aquesta gran superfície de bricolatge de baix cost és propietat del grup Les Mousquetaires, que inclou Intermarché. Competidora directa de Brico Dépôt, aquesta botiga adreçada als aficionats i als bricolatge obrirà les seves portes a les 7h. La cadena Brico Cash, creada el 2011, comparteix amb Brico Dépôt la fórmula d'arribades, que inclou la provisió de grans quantitats de béns a clients de manera estacional, de la mateixa manera que els majoristes instal·lats en magatzems. Aquest pal també podria rebre Stokomani, especialista en les grans marques de moda, bellesa, decoració i joguines, en destocking.