SOCIETAT

Five Guys obre a la Plaça de Catalunya de Barcelona

4a adreça, a la capital, de la cadena de menjar ràpid afeccionada per Obama

Five Guys obre a la Plaça de Catalunya de Barcelona
Five Guys obre a la Plaça de Catalunya de Barcelona

Les hamburgueses gurmet de la cadena Five Guys, elaborades amb productes frescos arriben a la plaça de Catalunya de Barcelona, un any després de la seva primera instal·lació a la ciutat.

La cadena de menjar ràpid Five Guys, que va aterrar a BArcelona fa un any, inaugurarà un quart local 22 d'abril. Aqueix nou establiment s'està instal·lant a la plaça de Catalunya, en 600 m2 del centre comercial El Triangle. Aquest nou restaurant Five Guys, on 70 empleats amb contracte indefinit estan sent contractats, espera seduir clients ja per la diada de Sant Jordi, festa del llibre i la rosa, el 23 d'abril. Aquesta cadena, favorita de Barack Obama entre l'oferta dels Estats Units en aqueix àmbit, ja està instal·lada al barri Diagonal Mar, al La Maquinista i davant de la catedral de la Sagrada Família.


Gamma més alta que McDonald's i Burger King

Les hamburgueses de Five Guys destaquen entre els seus competidors de les grans cadenes, per usar productes frescos. Aqueixos entrepans premium, o hamburgueses gourmet, satisfan una demanda cada cop més exigent de cara als seus principals competidors, com són McDonald's i Burger King. Five Guys, fundat el 1986 amb menys notorietat que les altres, però amb gran anomenada als Estats Units. Aquesta empresa promou el seu esperit artesanal, ja que cap dels seus productes és congelat ni reescalfat, sinó que es lliura fresc i es prepara cada matí.