SOCIETAT

El cantant Kendji Girac prefereix la «caravana a Perpinyà a un casual a Los Angeles»

L’artista gitano sap seduir les elits parisenques que cerquen diversitat

© Kendji.fr
© Kendji.fr

Amb 22 anys d'edat, el cantant Kendji Girac afirma les seves afinitats a nivell de comoditat identitària. Destaca « prefereixi anar a la meva caravana a Perpinyà que a un casual de Los Angeles ».
 

El cantant gitano Kendji Girac, quye està inciant una nova gira, s’ha confiat sobre la seva vida itinerant, aquest dilluns 4 de març al diari Le Parisien. L'artista revelat pel programa de televisió The Voice hi diu que la celebritat no ha canviat la seva forma de vida i que pretén recuperar la seva "vida senzilla abans", és a dir, el moment en què va precedir la seva carrera comercial. "He retrobat la meva llengua, una barreja de català i francès amb expressions gitanes", diu el cantant de 22 anys. Nascuda sota la identitat de Kendji Maillé i afincada a Periguers, l'estrella hexagonal afegeix "prefereixi anar a la meva caravana a Perpinyà que a un casual a Los Angeles".
Kendji Girac sap insistir en la seva vena gitana natural per dirigir la seva carrera, seduint la intel·liguèntsia -dels platós parisencs, atreta per una diversitat que no encarna. En el millor dels casos, nomena de manera modesta "gent del viatger" els gitanos de França, subrepresentats en els cercles d'alta presa de decisions.