CULTURA

Nile Rodgers, Ben Harper, Liam Gallagher i Katie Melua al Cap Roig Festival

L’esdeveniment musical de Palafrugell es desenvoluparà entre el 12 de juliol i el 21 d’agost

Nile Rodgers © NileRodgers.com
Nile Rodgers © NileRodgers.com

Una llista d’estrelles mundials inscrites en la llegenda de la música popular del segle XX actuarà aqueix estiu als jardins de Cap Roig, a Palafrugell. El festival del mateix nom convida Katie Melua, Nile Rodgers, Sting, Noel Gallagher, Ben Harper i Diana Krall.
 

Entre els esdeveniments musicals més esperats de la província de Girona, el Festival Cap Roig està programat aquest any del 12 de juliol al 21 d'agost. Aquest esdeveniment, presentat el dissabte 1 de març a Barcelona, proposa un cartell eclèctic, amb ressonància planetària. La cantant de jazz anglès Jamie Cullum, de gira amb motiu del seu 40 aniversari, s'espera a la Costa Brava el 2 d'agost. El seu compatriota Sting, també programat per les Déferlantes d'Argeler de la marenda, hi actuarà el proper 19 de juliol. Entre les altres estrelles internacionals esperades, s’inclou Katie Melua el 3 d'agost, Diana Krall el 20 de juliol, Nile Rodgers i Chic el 13 de juliol, com també Liam Gallagher, excantant d'Oasis, el 27 de juliol.

La venda de les 46.250 entrades d'aquest festival considerat com el més important del sud d'Europa s'inicia aquest dilluns a les 10:00 hores a la pàgina oficial. Els jardins del Castell de Cap Roig a Calella de Palafrugell es troben a 1h38 de Perpinyà.