CULTURA

B-52’s, Trust, Nekfeu i Dyonisos al festival Les Déferlantes 2019

El festival d’Argelers de la marenda revela nous noms de la seva cartellerta

B-52’s © Warner Off Roster
B-52’s © Warner Off Roster

La XI edició del festival de pop-rock i cançons Les Déferlantes, al Valmy Park d'Argelès-sur-Mer del 5 al 8 de juliol de 2019, convida als B-52, Trust, Zaz, Raggasonic i Nekfeu. La segona onada d'anuncis d'artistes va tenir lloc el dilluns 18 de febrer.

El festival Les Déferlantes d’Argelers de la marenda ha donar a conèixer els últims noms dels artistes programats en la seva edició 2019, aquest dilluns 18 de febrer. El grup nord-americà B-52’s, associat a la música dels anys 1970 i 1980, però amb els codis estètics de la dècada de 1950, hi actuarà el 7 de juliol. L'escena del castell de Valmy també sera trepitjada per la banda de hard-rock francès Trust, la Ruda, Zaz, la Pieta, John Butler Trio, Boulevard des Airs, Dionysos, Raggasonic, Dadju, Nekfeu i Gringe. La presentació d'aqueixois s’ha dut a terme al JOA casino d'Argelers, amb la presència de David García, president de l'Associació de Producció la Frontera, productora del festival.

En una anterior tanda d’anuncis, a finals de novembre 2018, Les Déferlantes van informar de la presència de Roger Hodgson (Supertramp cantant), Patrick Bruel, ZZ Top, M (Matthieu Chedid), Thirty Second to Mars, Macklemore, Delgrès , IAM i Jain.


La XI edició de Les Déferlantes se celebrarà entre el 5 i el 8 de juliol.

The B-52's - "Love Shack", 1989

Nekfeu - On Verra, 2015