ESPORT

El grup Altrad entra a ser soci oficial dels Dracs catalans

« Aquesta marca de confiança ens honora », diu el president Guash

© Dracs Catalans
© Dracs Catalans
L'empresa occitana Altrad, un dels líders mundials dels serveis a la indústria, és soci oficial dels Dracs catalans per la temporada de la Super League anglesa 2019. "Aquesta marca de confiança ens honora", subratlla Bernard Guash, president del club .
El Dracs Catalans, club de rugbi més important de Catalunya del Nord, compta amb una prestigiosa nova font de finançament. En concret, l'empresa montpellerenca Altrad es converteix en soci oficial de l'equip, que evoluciona en el Campionat d'Anglaterra de la Rugby League i gaudeix d'una alta exposició als canals de televisió Sky Sports, BBC i Bein Sports. Altrad, una de les principals empreses de serveis del món, principalment per als sectors de l'energia i els recursos naturals, també participa en la fabricació d'equipaments de construcció. Aquesta empresa és propietat de Mohed Altrade, que té la majoria de les accions del Montpellier Hérault Rugby (MHR) de rugby a XV.

« Entusiasme i confiança »

Amb ja diversos comprimos en l'àmbit de l'ovalia, soci a les samarretes del XV de França fins a l'any 2023, Altrad s'aprofitarà amb els Dracs catalans una visibilitat més enllà del xànel, ja que el el seu logotip estarà present a les samarretes dels partit a casa i a fora durant de la temporada actual. Bernard Guasch, president dels Dracs catalans, destaca: "és extraordinari que aquest grup estigui interessat en el nostre esport i decideixi involucrar-se amb els Dracs catalans. L'anomenada d'Altrad és suficient per explicar el nostre entusiasme en iniciar la nostra col·laboració. Aquesta marca de confiança ens honora ".