POLÍTICA

L'Aliança Centrista dóna suport a Romain Grau a Perpinyà

El partit associat de Macron es va declarar l'octubre de 2018 a Perpinyà

Philippe Folliot, president de l'Aliança Centrista © Aliança Centrista
Philippe Folliot, president de l'Aliança Centrista © Aliança Centrista
La formació política Alliance Centrista, fundada el 2009, dóna suport al candidat Romain Grau a les eleccions municipals de 2020 a Perpinyà. Aquest partit, soci de la República en Marxa, afirma la seva llibertat ideològica.
Les convergències polítiques que precedeixen a les eleccions municipals de 2020 a Perpinyà veuen que el candidat Romain Grau rebre un primer suport. En concret, la mesa de l'Aliança Centrista de Catalunya del Nord subratlla els seus propis « valors humanístics, socials, liberals, europeus i centristes », i « tenint en compte les candidatures declarades », ofereix el seu « suport complet i inequívoc a Romain Grau ». El diputat de la primera circumscripció del territori, vicepresident d'aquesta formació, es beneficiarà de la seva imatge. Impulsada el 2009, fundadora de la Unió de Demòcrates i Independents (UDI) el 2012 i associada amb la República a la marxa (LREM) d'Emmanuel Macron, l'Aliança Centrista ressalta els resultats del parlamentari « a nivell de seguretat i de justícia: augment de la força policial, decisió d'una nova presó, ciutat judicial ». Aqueixos avenços concrets, esperats per la població, són punts marcats pel diputat Grau en el context comarcal-estatal. Es tracta d'actius envejables són vectors de fortes garanties per als votants perpinyanencs.

Amb Macron, però independents al mateix temps

L'aliança centriste, presidida per Philippe Folliot, diputat de LREM del departament del Tarn, té una federació a Catalunya del Nord des d'octubre de 2018. El president d'aqueix òrgan territorial, Laurent López, va afirmar en néixer la federació el seu « suport al govern » tot mantenint la seva « independència d'esperit ».