ESPORT

El català Cédric Siré és nomenat ambaixador de la Copa del Món de rugby 2023

L'actor digital, fill de Sant Llorenç de la Salanca, és mobilitzat per la FFR

Cédric Siré, fundador de l'empresa Webedia © BFM Business
Cédric Siré, fundador de l'empresa Webedia © BFM Business

L'empresari català Cédric Siré és designat ambaixador de la Copa del Món de Rugby, prevista el 2023, a França. Aqueix actor de l'economia digital, fundador de l'empresa parisanca Webedia, ha estat seleccionat entre les personalitats que corresponen de prop o de lluny als valors del rugby, com Frédéric Michalak, Maud Fontenoy, i Julie Gayet.

El cap d'empresa Cédric Siré, fill de Sant Llorenç de la Salanca, forma part de la llista dels 27 ambaixadors francesos per a la Copa del món de rugby 2023. Figura al costat famosos del mons de l'esport, dels mitjans de comunicació i del cinema, entre els quals hi ha Frédéric Michalak, Laure Manaudou, Julie Gaye i Michaël Youn. Fundador de la societat Webedia, Cédric Siré, de 45 anys d'edat, està encarregat de comunicar positivament a propòsit del Mundial 2023, que es desenvoluparà a l'estat francès. Aquest paper li ha estat atribuït per la Federació francesa de Rugby (FFR), en virtut de les ramificacions de la seva xarxa de comunicació, i de la seva compatibilitat personal amb l'ovalia. « Hem anat a cercar ambaixadors que, en la seva vida, tenen actituds de jugadors de rugby», destaca Claude Atcher, el director de la competició, que viurà la desesa edició.

Prop de 200 visitants únics per mes

Webedia, especialista de l'edició temàtica a la xarxa, és un clúster de 20 marques conegudes, vinculades als àmbits de l'alimentació i de les arts, dels viatges, del shopping i dels jocs. AlloCiné, Le Bon Guide, JeuxVidéo.com, TerraFemina i 750g formen part del rosari de sistemes, pàgines web i marques desenvolupats per aquesta empresa present a 13 països, entre els quals hi ha França, els Estats Units, el Brasil, Alemanya, el Regne Unit, Espanya comtambé l'Aràbia Saudita. Aquest gegant del web impulsat el 2007 pel català, que n'és el Director general, atreu prop de 200 milions de visitants únics cada mes al món.