SOCIETAT

Romain Grau promou el suport de l'Estat a la seguretat

El govern preveu 335 milions d'euros més i 2500 agents addicionals

El diputat Romain Grau a l'Assemblea estatal, París, 6 de novembre del 2018 © Assemblea estatal
El diputat Romain Grau a l'Assemblea estatal, París, 6 de novembre del 2018 © Assemblea estatal
El diputat Romain Grau, parlamentari de Catalunya del Nord, ha destacat l'enfortiment dels mitjans estatals per a la seguretat interior, el 6 de novembre a l'Assemblea estatal. L'electe de la República en Marxa ha promogut les mesures impulsades pel govern, que inclouen 35 milions d'euros més i 2.500 agents suplementaris.
El diputat Romain Grau, afiliat a la República en Marxa d'Emmanuel Macron, ha intervingut dimecres 6 de novembre a l'Assemblea estatal, en una sessió dedicada a la llei de finances 2019 i a l'Administració general i territorial de l'Estat. L'electe de Catalunya del Nord ha defensat el pressupost de la seguretat interior impulsat pel govern d'Edouard Philippe. En un context reconegut d’amenaça terrorista persistent, el financement previst per a l’any vinent inclou 335 milions d’euros addicionals, per tal d'enfortir la tranquil·litat pública. Es faran reformes en determinats edificis per mor de millorar les condicions laborals es contracarà 2.260 policies i gendarmes.

Comunicador especial del pressupost de les forces de l'ordre

El parlamentari, classificat entre les 50 personalitats de demà a França, s'hja expressat com a comunicador especial del pressupost de la policia i de la gendarmeria. Ha promogut l'estratègia de l'Estat al costat del ministre d'Interior, Christophe Castañer, un altre català. Electe de la primera circumscripció de Catalunya del Nord, que inclou els municipis de Perpinyà, Cabestany, Pollestres, Toluges i Bompàs, Romain Grau ocupa també a l'Assemblea estatal el càrrec envejat de membre de la Comissió de Finances.

Intervenció de Romain Grau, 8 novembre de 2018