ECONOMIA

L'estació de Masella obre ja aquest dijous 1 de novembre

L'estació de Portè-Pimorent esperarà fins el 17 de novembre

Masella, Cerdanya, dimarts 30 d'octubre de 2018 © Estació de Masella
Masella, Cerdanya, dimarts 30 d'octubre de 2018 © Estació de Masella
A la comarca de Cerdanya, l'estació d'esports d'hivern de la Masella obre al públic aquest dijous 1 de novembre, gràcies a les darreres últimes precipitacions de neu. A alguns quilòmetres, l'estació de Portè-Pimorent esperarà fins al 17 de novembre.
L'estació d'esquí de Masella, a la comarca de Cerdanya i a les comarques de Girona, obre el seu espai esquiable ja aqueix dijous 1 de novembre. Aquesta prestació de calendari és feta possible per les abundants precipitacions de neu rebudes aquests últims en aquesta part de la muntanya catalana. Aquesta data és un rècord absolut per a l'estació, que havia obert les seves portes el 8 de novembre, el 2008, però només el 10 decembre el 2011. Per a aquesta arrencada, l'única pista Coma Oriola serà proposada, així com dos telecadires, però les pistes del sector de la Tosa podrien seguir el moviment des de divendres 2 novembre.

20 a 50 cm de neu pols

Tradicionalment, Masella s'assegura la temporada d'activitats més llarga de Catalunya, Espanya i la península ibèrica, gràcies a una posició geogràfica privilegiada i l'excel·lent reactivitat del seu equip de direcció. L'activitat de snowboard també serà possible en aquesta estació, que es beneficia de 20 a 50 cm de neu pols, segons l'altitud. A alguns quilòmetres, l'estació de Portè-Pimorent ha comunicat dilluns 29 octubre la seva obertura a partir del 17 de novembre.