CULTURA

Els DJ Martin Garrix, Carl Cox i DJ Snake actuaran a Electrobeach 2018

El festival de música electrònica es desenvoluparà del 12 al 14 de juliol

Martin Garrix © Martingarrix.com
Martin Garrix © Martingarrix.com
Tercer festival de música electrònica del món, principal cita del gènere a França, Electrobeach és esperada al Barcarès del 12 al 14 de juliol, amb la crema dels DJ del moment.
La propera edició del festival de música electrònica del Barcarès, Electrobeach, que es desenvoluparà entre el 12 i el 14 de juliol a al zona del vaixell ensorrat el Lydia, presenta el seu cartell. El seu prestigiós plató inclou el britànic DJ Carl Cox, que figura entre els degans del gènere. Amb 55 anys d'edat, aquest productor especialitzat en tecno i electro house, era el millor DJ del món els anys 1996 i 1997 segons la publicació DJ Magazine. Electrobeach programa també el compositor neerlandès Martin Garrix, de només 22 anys d'edat, classificat millor DJ planetari el 2016 pel mateix rotatiu. El productor de hip-hop francès DJ Snake, instal·lat als Estats Units, completa l'oferta. A la resta del cartell associada a les músiques de tipus tecno s'incorporen Chelina Manuhutu, Deborah De Luca, Ellen Allien, Elrow, Fernanda Martins, Fjaak, DJ Janoz, Kristoforo, Louisahhh!, Matt Minimal, Molecule, Onyvaa i Souzo.

Tercer festival electro del món

Electrobeach, principal festival de música electrònica del territori francès, va atreure 170.000 espectadors el 2017. A nivell mundial, aqueix esdeveniment impulsat el 2009 per l'ajuntament del Barcarès es mesura al festival Tomorrowland, organitzat del 20 al 29 de juliol a Bèlgica, i a l'UltraMusic Festival de Miami, la propera edició del qual tindrà lloc del 29 al 31 de març de 2019.

Martin Garrix & Matisse & Sadko - « Forever », 2017