CULTURA

L'autora perpinyanenca Audrey Lloancy converteix el « bondage » en poesia eròtica

Aquesta trentenària que viu al Japó edita el seu primer llibre

L'escriptora Audrey Lloancy © Les Presses littéraires
L'escriptora Audrey Lloancy © Les Presses littéraires
En un llibre picant, batejat «Escorxada viva», l'autor perpinyanenca Suzy Krueger, àlies Audrey Lloancy, aborda sense embuts l'art de l'encordillada eròtica japonesa, el Shibari, o « bondage ».
Lluny dels llibres històrics o acadèmics, una novetat literària s'acaba d'editar a Catalunya del Nord. Aquest llibre bilingüe francès-anglès, firmat per «Suzy Krueger», pseudònim de l'autor Audrey Lloancy, es titula « Escorxada viva - A Tormented Soul. Conté dibuixos eròtics acompanyats de textos en correspondència, que no convé entregar a tots els públics. En concret, aquestes pàgines elegants aborden el Shibari, l'art tradicional japonès anomenat «bondage» al món occidental. Aquesta pràctica sexual, de tendència sadomasoquista, és l'activitat d'encordillar el cos de l'ésser desitjat. Superant els límits de l’erotisme, se situa al centre del joc desenvolupat per l’autor. Audrey Lloançy dóna vida a un personatge, fascinat per l'expressió corporal, que decideix fer-se embolicar a tall d'experiència sensacional.

5 anys al Japó

L'escriptora, que viu entre Tòquio i Estocolm, va néixer el 1988 a Perpinyà. Després d'estudis universitaris d'Art i llengua anglesa, es va instal·lar al Japó en 2013 i va descobrir-hi el Shibari. El seu enfocament poètic, alhora psicològic i estètic, intenta posar en valor «l’aspecte íntim i catàrtic d’aquest art», segons destaca el seu editor, les Premses literàries. Aquest recull de 56 pàgines, oda a l'expressió « Lliga'm», és la seva primera obra publicada.