CULTURA

L'ex-Beatle Ringo Starr a Barcelona, Norah Jones a Perpinyà

L'estiu dels festivals va oficialitzant les dates a Catalunya

Ringo Starr © Grammy
Ringo Starr © Grammy
En rock, pop i cançó, la temporada de concerts es precisa a Catalunya. Norah Jones el 28 de juliol a Perpinyà, el bateria dels Beatles Ringo Starr el 26 de juny a Barcelona i el tenor Andra Bocelli són a la llista.
La temporada primavera-estiu dels concerts previstos a Catalunya va generar al mes de gener un primera tongada d'anuncis, de la qual els dates del 13 i 14 d'abril, reservades a l'ex-Pink Floyd Roger Waters, esperat al Palau Sant Jordi de Barcelona. Bob Dylan, els dies 30 i 31 de març, Lana del Rey el 19 d'abril, o encara Bruno Mars el 20 juny i Shakira els 6 i 7 de juliol completen el programa. Entre les noves dates conegudes figura Ringo Starr, l'exbateria dels Beatles, acollit per primera vegada a Catalunya, el 26 de juny, amb la seva formació All Starr Band. El músic de 78 anys, convidat pel Festival de guitarres de Barcelona, es produirà al Palau Sant Jordi, configurat en amfiteatre. Per la seva part, el Festival de Cap Roig, a partir del 13 de juliol a la ciutat costanera de Palafrugell, rebrà el dandi britànic Brian Ferry el 14 de juliol, l'ex-Supertramp Roger Hodgson el 18 d'agost i el tenor Andrea Bocelli el 22 d'agost.

A Perpinyà, Live au Campo afavoreix el programa internacional

A Perpinyà, la tercera edició del festival Live au Campo subratlla la vocació internacional d'aquesta cita proposada al claustre-cementiri de Sant Joan, o Campo Santo, adjacent a la catedral. En cinc nits, hom hi escoltarà el més famós dels conjunts d'ska, Madness, el 21 de juliol, la cantant de soul blanca Selah Sue el 23 de juliol, així com el francès Julien Doré i Norah Jones el 28 de juliol. Segons el concert i la disposició al recinte, el preu dels bitllets oscil·la entre 35,90 i 69,40 euros.

Norah Jones, « Sunrise », 2004

 

Norah Jones © Blue Note Records